Helminauha

Teossarja Helminauha sisältää 12 teosta jotka tarkastelevat yhden elämänmittaisen yhteisen matkan vaiheita. Meistä monella on vaistomainen tapa katsoa ylös taivaalle, sinne pilven reunalle, kun olemme menettäneet jonkun tärkeän. Etsimme kenties jotakin merkkiä, lohtua tai neuvoa. Tässä sarjassa taiteilija on syventänyt etsintää, ja nähnyt otteita yhteisestä matkasta. Teoksissaan hän on kamerallaan vanginnut ohikiitäviä hetkiä luonnossa, ja tulkinnut niitä omalla tavallaan. Luonnon kautta koemme olevamme yhteydessä maailmaan jossa elämme, mutta kenties myös tuonpuoleiseen. Olemme pieniä luonnon edessä, se ottaa omansa vaikka kuinka taistelisi vastaan. Teokset kurottavat kohti ikiaikaista luontoyhteyttä ja luonnon kiertokulkua.

Finnfoto on tukenut näyttelyä.

Näyttely on ollut esillä Folkhälsanin monitoimitalo Helsinki 3.4 – 28.4.2023. Parhaillaan se on nähtävillä Tammisaaren Folkhälsanilla 5 -31.6.2023 sekä myöhemmin Hämeenlinnan pääkirjastossa 12.2 – 3.3.2024.