Sound of Silence

Teossarja Sound of Silence tarkastelee hetkellisyyden, hetkien haurauden, katoavaisuuden sekä muistojen teemoja. Sarjan tarina kuljettaa katsojansa yhden aikakauden läpi. Elämä räiskyy usein monin värein, mutta mustavalkoisen kuvan hiljaiset sävyt korostavat kauniisti luopumisen aikakautta. Kantavana voimana sarjassa toimii liike, sen rytmi ja vahva muotokieli.Näyttelyn teokset ovat syntyneet hiljaisuudesta sekä kirkkaiden kokemusten hetkistä. Vaikeimpina hetkinä yksityiskohdat kietoutuvat toisiinsa eivätkä ääriviivat ole enää selkeitä. Kun kylmä koura puristaa rintaa, jää jäljelle vain musertava hiljaisuus.

Näyttely on ollut esillä Hämeenlinnan pääkirjastossa 20.2 – 5.3.2023.
Seuraavaksi näyttely nähdään Helsingissä 7/2023 sekä Tammisaaressa 8/2023 Folkhälsanin tiloissa